Personal trainer

robert marincescu

Robert Marincescu

Numele meu este Robert Marincescu, iar impreuna vom reusi sa obtii corpul la care visezi.

Pot spune ca sportul este o pasiune pe care am dobandit-o din familie, iar ultimii ani i-am petrecut pe terenul de fotbal. In plus, din dorinta de a evolua, am ales Scoala de Fitness, iar de 4 ani, activez in acest domeniu.

Tocmai de aceea, daca si tu iti doresti sa evoluezi si ai nevoie de un plus in activitatea ta fizica sau nutritionala, te astept in sala de fitness sa ne unim fortele!

Adriana Geamanu

Numele meu este Adriana Geamanu si sunt certificata ca instructor de fitness de catre Federatia Romana de Culturism si Fitness. Inca din adolescenta m-am dedicat sportului, iar pasiunea si devotamentul pentru kick boxing, fitness si powerlifting mi-au adus peste 22 de titluri printre care: 1st Place Legion Sport Festival Open Strongwomen ,Long Beach, USA 2019; EUROPE ‘s StrongestWomen 2018; 2nd Place Arnold Classic Europe 2018; 1st Place INTERNATIONAL KICKBOXING 2011; 3 times Romanian NATIONAL CHAMPION in KICKBOXING.

De mai bine de 7 ani antrenez nu doar incepatori in lumea fitness-ului, dar si atleti deja consacrati. Prin abilitatea de informare corecta, disciplina si echilibru intre activitate fizica si mentala te pot ajuta sa iti atingi potentialul maxim. Te astept in locatia Urban Fitness & Gym pentru a ne antrena impreuna.

adriana geamanu


Ciobanu Beatrice Mihaela

Ma numesc Ciobanu Beatrice Mihaela si sunt instructor de fitness-aerobic, iar povestea mea in lumea sportului a inceput la varsta de 5 ani, cand am pasit pentru prima data într-o sala de gimnastica artistica. De atunci, am stiut ca visul meu e sa fiu sportiva de performanta si sa ii pot ajuta si pe ceilalti sa iubeasca aceasta activitate.

In plus, gimnastica artistica m-a format ca om si m-a facut să fiu o persoana echilibrata si, cu siguranta, mai puternica, atat mental, cat si fizic. Am absolvit Facultatea de Sport si Performanta Motrica din cadrul U.N.E.F.S., avand specializare in Fitness, domeniu in care activez de 4 ani, unde am adaugat mai multe specializari( Zumba, Pilates, Interval , etc.)

Va astept alaturi de mine pentru a va regasi sanatatea si starea de bine într-un mediu plin de energie.

Bartasanu Mihaela

Ma numesc Bartasanu Mihaela si pasiunea pentru sport a inceput inca de mica. Iar acest lucru se poate vedea in experiența mea in cei 14 ani de activitate. Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti si am invatat ca merita sa te dedici in totalitate pasiunilor tale.

Tocmai de aceea, am ales sa continui studiile la Masterul de Educatie Fizica si Sport. Din dorinta de a impartasi energia pe care o castig prin sport si beneficiile asupra organismului am ales sa ma specializez si în domeniul Fitness si claselor de grup aerobic.

Va astept in sala de fitness dornici sa va construiti un stil de viata cat mai echilibrat si care sa va aduca energia de care aveti nevoie in fiecare zi.