Beneficiile masajului

iulie 13, 2021by Urban Gym
beneficiile-masajului.jpg

Programul de munca incarcat, exercitiile fizice, febra musculara sau activitatile fizice zilnice, ne lasa adesea o durere chinuitoare la sfarsitul zilei, peste care trecem cu vederea, iar in timp cauzeaza probleme mari.

O programare la masaj, minim o data pe saptamana, ar rezolva viitoarele probleme. Pentru ca membrele niciodata nu isi iau o zi libera, ai face bine sa savurezi din cand in cand un masaj.

Terapia prin masaj ajuta la relaxarea muschilor stresati, imbunatateste somnul, flexibilitatea si circulatia. Ajuta la exfolierea pielii, usureaza oboseala, reduce tensiunea, elimina anexietatea si depresia, imbunatateste postura si stimuleaza tesuturile moi, pentru a curata fluidele limfatice.

Terapia prin masaj este considerata parte din medicina complementara si alternativa. Aceasta trateaza simptomele astmului, artritei, hipertensiunii arteriale, leziunilor prin arsuri, sindromului premenstrual si multe altele. Imbunanateste capacitatea de respiratie, circulatia si metabolismul corpului. Masajul imbunatateste de asemenea concentrarea si stabilitatea mentala, usureaza durerile lombare si gleznele umflate.

Atmosfera in timpul masajului trebuie sa fie una linistita, slab luminata, adesea pe fundal o muzica linistitoare. Terapeutul este obligat sa va puna intrebari despre istoricul dumneavoastra, pentru a va cunoaste corpul, iar in functie de raspunsurile primite sa stie sa aplice anumite creme sau uleiuri, cu efecte benefice.

O sedinta de masaj sau doua sedinte pe saptamana, ajuta atat la sanatatea fizica,precum si la cea mentala. Persoanelor implicate in activitati fizice intense le sunt recomandate doua sedinte de masaj pe saptamana. Anumiti muschi si tesuturi tensionate se incapataneaza sa se elibereze in mai putine vizite.

Pentru a va asigura ca sunteti gata pentru sedinta de masaj, trebuie sa urmati anumiti pasi, unul dintre ei este sa beti apa, pentru a va hidrata corpul si pentru a imbunatati fluxul de lichide eliberate in timpul masajului.

Exista momente cand se recomanda sa evitati terapia cu masaj, spre exemplu atunci cand sunteti bolnav si luati medicamente in doze mari. Cel mai bine terapeutul o sa va recomande cand este necesar sa evitati sedintele de masaj, sau cum sa va pregatiti pentru cele viitoare.

Daca iti doresti sa te relaxezi si sa iti detensionezi corpul, vrei sa scapi de dureri sau accidentari mai vechi, te asteptam la o sedinta de masaj in cadrul salii de fitness Urban Fitness & Gym, pe Soseaua Salaj  nr.365, intr-o atmosfera relaxanta, alaturi de terapeuti profesionisti.