Tricepsul- varianta „fitness pentru tonifiere”

iunie 11, 2021by Urban Gym
Tricepsul-varianta-fitness-pentru-tonifiere.jpg

Celulita si stratul adipos din spatele bratului nu iti permit sa porti hainele ce iti plac?

Am varianta cea mai buna pentru tine, lucreaza muschiul din aceasta zona. Focuseaza-te pe exercitii ce tintesc muschiul tricepsului.

Doamnele depoziteaza un strat incapatanat de grasime in acesta zona, deoarece muschiul nu este folosit. O masa activa are un aspect neted, intins si tonifiat, arzand celulita si grasimea din respectiva zona.

Indiferent ca pare usor masculin sa lucrezi bratele, va garantez ca este foarte benefic, mai ales ca nu sunt folosite la capacitatea lor maxima, astfel trebuie compensat.

Muschiul tricepsului formeaza 60% din partea bratului de sus; porneste din varful umarului, urmareste in jos osul bratului si se insereaza in osul cotului. Tricepsul ajuta la stabilizarea incheieturii umarului, fiind extensor pentru cot si umar.

Daca te hotarasti sa lucrezi aceasta zona, nu doar oferi un aspect placut si complet corpului, forta lui va stabiliza umerii si coatele, functionalitatea lor va creste, flexibilitatea  si miscarile bratelor isi vor imbunatatii performanta.

Tricepsul  este implicat si in alte exercitii decat cele specifice acestei grupe. Spre exemplu daca executi impinsul din culcat pentru muschiul pectoral, tricepsul iti vine in ajutor. Tintesti doua grupe musculare importante prin acest simplu exercitiu.

Exercitiul clasic pentru triceps ce tinteste in mod special aceasta zona, se numeste: extensia tricepsului. Extensia se poate executa cu bara, cu haltera sau la scripete, din pozitia intins pe orizonatala, din sezand pe o banca inclinata sau din clasicul stand in picioare. Foloseste greutati mici, acumuleaza repetari multe, mareste ritmul in timpul executiei. Aceste mici secrete ajuta la tonifierea muschiului tricepsului si la topirea stratului adipos nedorit.

Te asteptam pe Sos. Salaj, nr.363 la Urban Fitness & Gym, cea mai moderna sala din sector 5 al capitalei, unde o sa primesti indrumarea necesara in atingerea obiectivului tau.

1. Incline EZ bar skullcrusher: 4 sets, 15-20 reps

triceps

2. Single arm dumbbell triceps extension: 3 sets, 15-20 reps

triceps

3. Rope Press- Down: 3 sets, 15-20 reps

triceps