De ce este bine sa faci miscare si sa mergi la sala de fitness?

octombrie 20, 2020by Geamanu Adriana
de-ce-este-bine-sa-mergi-la-sala-de-fitness.jpg

Sala de fitness este un spațiu destinat activitaților fizice de mai multe tipuri, precum stretching, exerciții cardio și cele pentru antrenarea musculaturii. Toate acestea descrise intr-un singur cuvant – fitness.

Fitness-ul este un stil de viață, de a trai sanatos și în forma si de a menține organismul tânăr. Acest termen este de cele mai multe ori asociat cu o alimentație echilibrată, odihna si sănătate. Datorită acestei asocieri trebuie ca „fitness-ul” să fie catalogat drept un stil de viata, un tratament vital, nu să se limiteze doar la anumite acțiuni ocazionale, ci la o rutina constanta, cu un set de antrenamente care ajută la un aspect fizic armonios și sănătos, un corp pregătit și în formă pentru a face față provocarilor zilnice.

Condiția fizică mai bună este realizată prin dezvoltarea rezistenței, mobilității, flexibilitații musculare, cât și a articulațiilor, vitezei, puterii, coordonarii si echilibrului. Fitness-ul imbunatateste accelerarea metabolismului ( scăderea țesutului adipos) eficientizeaza functionarea sistemului imunitar, cardiovascular, respirator și a sistemului nervos central.

Pe lângă multe efecte benefice fizice pe care fitness-ul le oferă, există și multe de natură emoțională precum: increderea în sine, datorită aspectului fizic mai bun, atitudine pozitiva, datorită eliberarii stresului și supărarilor prin mișcare, o ușoară relaționare cu persoanele din jur.

În concluzie, când vorbim despre un stil de viață sănătos, trebuie să înțelegem două lucruri importante: sănătate fizică și sănătatea spirituală.

Sănătatea spirituală, ne dă pacea sufletească și linistea de care avem nevoie pentru a trai intr-un mod armonios și frumos, intr-o lume din ce in ce mai stresată. Gandurile positive, meditatia sunt elemente foarte importante pentru menținerea minții și a spiritului într-o stare de liniste și pace. Antrenamentele în sala de fitness ajuta enorm la deconectarea de la problemele cotidiene și în evoluția spirituală a fiecăruia.

Cel mai indicat este sa ne apucăm de mișcare iar cel mai bun moment este: ACUM!

Desfăsurarea antrenamentelor în sala de fitness implică un echipament simplu precum: adidași, încaltaminte sport, prosop. Cea mai importantă fiind MOTIVATIA!  Dorința de schimbarea, de a obtine forma și condiția fizică, acestea te vor conduce pe calea sigură în a obtine rezultatele dorite!

Respectă aceste reguli simple, intr-un ambient plăcut, curat și dezinfectat, la Urban Fitness & Gym.


sala fitness

Al doilea pas, daca ești la inceput sau îți doreși să treci la nivelul urmator, apelează la un antrenor personal. Fiecare persoană este diferită și are propriile țeluri, precum pierderea in greutate, obiective bazate pe performantă și fortă sau obiective estetice, acesta fiind momentul cand un antrenor ar trebuie să adapteze antrenamentul scopului și capacitatii fiecăruia. Acesta îți va pune la dispozitie informațiile necesare, te va motiva și cu siguranță vei continua să mergi mai departe în această călătorie transformând-o într-un obicei sănătos și benefic; antrenorul este catalogat drept partenerul tău de antrenament, care te motivează și observă din exterior ce este necesar pentru a avea rezultatele dorite. Antrenorul personal îl alegeti în functie de recomandarile sălii respective.

Urban Fitness & Gym, cea mai moderna sală de fitness din sectorul 5, va pune la dispoziție instructor certificate, cu experientă în acest domeniu si cu un bagaj informațional vast. Dacă vă lipseste motivația aici cu siguranță o veți găsi, iar la sfarsitul sedintei vă veti simți mai determinați și productivi.

Urmărești să îți tonifiezi musculatura, să reduci din tesutul adipos, eliminand celulita? Ca barbat, îți dorești masă musculară și forță? La noi este locul potrivit. Zona destinată exercițiilor cardio este una incapatoare și aerisită, activitațile de acest tip fiind desfășurate cu ușurintă și plăcere. Zona cu aparate cuprinde tot ceea ce este necesar și esențial îndeplinirii scopului dumneavoastră.

Miscarea sustinută minimum 30 de minute pe zi este necesară pentru un corp sănătos. Alegeți tipul de mișcare favorit și practicați-l cu regularitate, tratați antrenamentul ca parte din job-ul vostru.

Sănătatea este bogatie! Nu neglijati sănătatea, aveți grijă de corpul dumneavoastră!

Va asteptăm la Urban Fitness & Gym!