Vreau sa slabesc in zona abdominala

februarie 14, 2021by Geamanu Adriana
Vreau-sa-slabesc-in-zona-abdominala.jpg

Femeile depun strat adipos in zona partilor inferioare sau in zone critice, precum abdomenul. De cele mai multe ori, excesul de grasime se datoreaza lipsei de activitate fizica.

Procesul de slabirea necesita mult timp, atentie si dedicare. Sa slabesti nu este usor, la fel cum nu este usor nici sa mentii o anumita greutate corporala. Un om nu trebuie sa fie dependend de diete, ci de un stil de viata sanatos si echilibrat, iar restul vine de la sine, in timp, cu multa perseverenta si rabdare. Atunci cand pierdem tesut adipos exista anumite parti care slabesc mai repede decat altele. Felul in care slabim difera de la o persoana la alta, acest proces fiind legat de geneticul fiecarui organism. Nu poti sa slabesti intr-o parte anume a corpului, insa poti face exercitii specializate pe anumite zone, acestea vizand tonifierea, iar slabirea se realizeaza in toate zonele corpului.

Pe langa faptul ca slabirea necesita timp, niciodata nu o sa poti pierde tesut adipos doar dintr-un singur loc, slabirea se face uniform, iar zona abdominala, de obicei, este ultima care renunta la depozitul de grasime. Cunoscand aceste lucruri, va va ajuta sa nu renuntati ci sa continuati sa faceti miscare si sa mancati sanatos.

Exista posibilitatea sa tonifiezi sau sa pui in evidenta anumite parti ale corpului prin fitness, asa ca daca  doresti sa porti din nou jeansii preferati te asteptam la Urban Fitness & Gym sa facem impreuna miscare, iar satisfactia rezultatelor va fi deplina. Cardio si exercitiile cu greutati sunt modalitati excelente de a slabi frumos si uniform.

Stratul adipos abdominal este reprezentat in proportie de 90 % de grasimea subcutanata. Acumularea grasimii viscerale, adica cea cu adevarat periculoasa, creste semnificativ riscul de boli cardiovasculare, diabet, cancer colonorectal, sindrom metabolic sau astm: aceasta poate fi detectata destul de simplu: daca greutatea corporala creste si este depusa in zona mediana, este mai mullt ca sigur vorba de grasime viscelara.

Remediul acestei probleme este miscarea, controlul medical si eliminarea stresului!

Ai grija de corpul tau sau lasa-ne pe noi sa te invatam cum se face!

Te asteptam la Urban Fitness & Gym, Sos. Salaj nr. 363, o sala moderna adaptata nevoilor tale.